За нас

Защо започнахме да правим ръчно направена козметика?

В повечето козметични продукти на пазара е необходимо да има само 1 натурална съставка, за да се сложи гръмкото заглавие „Натурално“ или „Билково“ на етикета.  

Ние сме твърдо против тази тенденция и именно заради това решихме да започнем да предлагаме продуктите си и онлайн. Ние сме екип от фармацевти и правим ръчни козметични кремове, масла и дори лекарства за клиентите ни от 20 години насам. Това винаги е била най-любимата част от работата ни – да предлагаме собствените си продукти, направени специално за нашите клиенти и да получаваме страхотна обратна връзка. Именно по този начин сме усъвършенствали и добавили нови ценни попълнения към цялата ни гама от продукти.


Как го правим?

Разполагаме с малка лаборатория за ръчно направени козметика и лекарства. Тя е лицензирана и се проверява от контролни органи редовно. Използваме знанията, придобити от дългите години опит и страхотните масла и екстракти, до които имаме достъп, чрез доказали се през годините доставчици. В крайна сметка най-важни са съставките. Понеже всичко е чисто и натурално, от огромно значение е по какъв начин се съхраняват, къде се добиват, как се пакетират и още редица други фактори. Иначе може да получите продукт, загубил по пътя голяма част от полезните си действия. 

Резултатът

Страшно много изследвания са доказали, че нещата, които мажем на кожата си се абсорбират и попадат в кръвта. Именно заради това ние използваме наистина 100% чисти натурални масла, восъци и билкови екстракти. Никакви консерванти. Никакви добавки, разредители и каквото и да било изкуствено. 

Вие получавате:

Изцяло чисти продукти

Обработени по правилния начин 

Запазили живителните си дадености от природата

Без животинско тестване 


Нашите аптеки

За Нас

Ние вярваме, че съставът на продуктите, които използваме е от огромно значение. Именно заради това от години разработваме нашата линия от изцяло натурална, ръчно направена козметика. Ние сме екип от фармацевти, но любимата част от работата ни винаги е била да чуем страхотен отзив за някои от нашите собствени продукти. Използваме 100% чисти натурални масла, восъци и билкови екстракти. Никаква химия, никакви консерванти, парабени и сулфати. Убедете се сами в силата на естествените съставки.

Facebook